Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

[APRIL] Webdesign & huisstijlontwikkeling

Iedere maand blikken we terug. We laten aan je zien wat er van de ontwerptafel is gerold. In de maand van de Koning heeft Bureau Box vele mooie dingen mogen ontwerpen, waaronder een flyer voor Deuren Service Centrum, het webdesign voor Room1637 in Delft en een huisstijl voor Emma Vastgoedonderhoud.

DeurenServiceCentrum

Met een gloednieuw logo op zak, wilde Theun van Deuren Service Centrum, ook graag een nieuwe brochure die potentiële klanten informatie verschaft over de diensten en producten van DeurenServiceCentrum. Bureau Box heeft een informatieve brochure ontworpen, met veel beeldmateriaal, passend bij de huisstijl.

Emma Vastgoedonderhoud

Emma Vastgoedonderhoud is de onderneming van Emiel en Martin en is gevestigd in Wezep. Deze mannen staan iedere werkdag voor dag en dauw op, om door heel Nederland vastgoed te renoveren. Voor Emma Vastgoedonderhoud heeft Box een huisstijl ontwikkeld met de frisse kleuren blauw en oranje. Uiteraard konden voor beide heren ook de visitekaartjes niet ontbreken!

Room1637

Bureau Box sloot de maand april af met het webdesign voor Room1637: een luxe bed & breakfast in hartje Delft. Het historische pand is gerenoveerd en biedt plaats aan de bed & breakfast en op de begane grond wordt een kapperszaak gerealiseerd. In de b&b bevinden zich twee appartementen, verdeeld over drie etages, voorzien van alle luxe en comfort. Check snel de website van Room1637!

Wat komt eraan?

Kortom, een creatieve en gevarieerde grasmaand voor Bureau Box! In de maand mei staan onder andere de oplevering van de website voor CN/CPT (check CN/CPT alvast op Instagram!) en live-gang van de Take12 website – waarvoor Box de huisstijl al eerder heeft ontwikkeld – op de planning. Wist je dat Bureau Box naast webdesign, ook in te schakelen is voor marketing- en communicatieadvies? Lees meer…

 

Isabel Kofflard isabel@bureaubox.nl

Isabel werkt als project manager voor Bureau Box. Daarnaast heeft ze, samen met Remi een stichting: The GreenBox.

Isabel, woonachtig in Hattem, is een echte regelneef. Ze houdt graag de touwtjes in handen; je kunt haar typeren als een 'controlfreak', maar dan in de goede zin van het woord... Isabel is nieuwsgierig, analytisch ingesteld en ze houdt van lachen!

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: