Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

SEO onderhoud van Box vernieuwd

Bij Bureau Box houden we de laatste trends op het gebied van zoekmachine optimalisatie bij, en het werd tijd onze onderhoudspakketten daarop aan te passen. Bij het ontwikkelen van een nieuwe website, bieden we klanten nog steeds SEO onderhoud aan, maar nu middels een ‘Analytics Basic pakket’ of een ‘Analytics en SEO Pro pakket’.

Search Engine Optimalization (SEO) is natuurlijk niet meer nieuw. Dat je website SEO ingericht zou moeten worden, is inmiddels ook bekend. Daarover is al veel geschreven, ook door Box, in het artikel ‘Waarom keyword-analyses zo belangrijk zijn’. We merkten echter bij Box dat onze opdrachtgevers weinig tijd hadden om zelf content aan te leveren of hun website bij te houden. Laat staan dat zij tijd hebben om hun eigen website SEO in te richten. Het kost veel tijd en onderzoek. Met onze vernieuwde dienst hopen we je hiermee beter te kunnen helpen!

Isabel Kofflard isabel@bureaubox.nl

Isabel werkt als project manager voor Bureau Box. Daarnaast heeft ze, samen met Remi een stichting: The GreenBox.

Isabel, woonachtig in Hattem, is een echte regelneef. Ze houdt graag de touwtjes in handen; je kunt haar typeren als een 'controlfreak', maar dan in de goede zin van het woord... Isabel is nieuwsgierig, analytisch ingesteld en ze houdt van lachen!

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: