Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

BOX in je INBOX

Bureau Box heeft vandaag haar eerste nieuwsbrief verzonden. We noemen deze nieuwe aanwinst ‘BOX in je INBOX’. Flauw? Ja, beetje wel, maar hij bekt zo lekker!;) Vanaf heden zal Box ieder kwartaal een nieuwsbrief versturen naar haar klanten, relaties en andere geïnteresseerden.

In de nieuwsbrief komen onder andere artikelen, blogs en nieuws aan bod van zowel van Bureau Box als de nieuw opgerichtte stichting, Stichting The GreenBox. Wil jij ook graag een BOX in je INBOX ontvangen? Je kunt je abonneren door te scrollen naar onderaan deze pagina. Vul je voornaam en e-mailadres in en klaar is kees. Alvast veel leesplezier!

Isabel Kofflard isabel@bureaubox.nl

Isabel werkt als project manager voor Bureau Box. Daarnaast heeft ze, samen met Remi een stichting: The GreenBox.

Isabel, woonachtig in Hattem, is een echte regelneef. Ze houdt graag de touwtjes in handen; je kunt haar typeren als een 'controlfreak', maar dan in de goede zin van het woord... Isabel is nieuwsgierig, analytisch ingesteld en ze houdt van lachen!

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: