Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

Onze nieuwe website is live!

Als communicatiebureau anno nu zijn we dagelijks bezig met het vernieuwen van dingen. We vernieuwen ons denken, ons werk, onze methodes en ons merk. Dit keer was het tijd voor een nieuwe website!

Want de laatste trends op het gebied van webdesign willen we tenslotte aan jullie laten zien. Daarom hebben we de (nog steeds) herkenbare Bureau Box huisstijl in een nieuw online jasje gestoken.

Wat is er nieuw aan de nieuwe website?

Los van het design hebben we enkele structurele wijzigingen aangebracht. Zo hebben we ons blog opnieuw ingedeeld, en via de sidebarnavigatie per categorie en tag toegankelijk gemaakt. Ook ons portfolio is grondig gewijzigd: nog steeds gave recente projecten, maar in een ander soort weergave.

Niet nieuw: de nieuwsbrief

Vergeet je je trouwens niet in te schrijven voor Box in je Inbox? Dan krijg je elk kwartaal een update van ons, met wat Box de afgelopen maanden bezig heeft gehouden. Maar je kunt natuurlijk ook om de zoveel tijd onze nieuwe website checken voor nieuwe content!

Remi Huigen remi@bureaubox.nl

Remi is een echte reclamemaker is hart en nieren. Hij heeft het vermogen om abstracte problemen om te zetten in concrete en creatieve concepten, om zo jouw verhaal te vertellen. Het liefste zet Remi zijn talenten in voor een groenere wereld. Daarom heeft hij in 2017 Stichting The GreenBox in het leven geroepen.

Als Remi niet aan het werk is, zit hij het liefste samen met zijn kat Nynke bij de openhaard, met een goed glas Schotse whisky en een oude plaat van Otis.

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: