Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

Hé creatieve geest! Zoek jij nog een stageplek?

Wij zoeken per direct een stagiair allround DTP-er niveau 3 of mediavormgever niveau 4.

Over Bureau Box

Bureau Box is een full-service, creatief communicatiebureau. Opdrachtgevers benaderen ons voor branding (ontwikkeling en uitvoering van communicatiestrategie of een campagne), design (o.a. webdevelopment en huisstijlontwikkeling) en content (SEO copywriting, fotografie). Wij werken samen met een groep freelancers. Op basis van de vraag van de opdrachtgever, stellen wij een team samen waarin verschillende expertises vertegenwoordigd zijn.

Naast ons communicatiebureau Bureau Box, zijn wij ook in mei 2017 stichting The GreenBox gestart. Dit is een non-profit communicatiebureau, waarin we burgerinitiatieven en maatschappelijke initiatieven ondersteunen met marketing en communicatie. Dit doen wij samen met vrijwilligers: professionals, studenten en toetreders.

Wie zoeken wij?

Je volgt de opleiding mediavormgeving, allround DTP-er of hieraan gerelateerd. Je bent creatief, je houdt van doorpakken en je bent flexibel. Je bent bekend met Adobe (voornamelijk Photoshop, InDesign en Illustrator). Je beschikt over een eigen laptop. Ervaring met Adobe (Photoshop, InDesign en Illustrator) is vereist. Ervaring met WordPress is een pre.

Wat zijn je taken?

Je krijgt bij Bureau Box een breed takenpakket. Enerzijds ondersteun je de graphic designer met opdrachten voor (bestaande) klanten: ontwerpen van webpagina’s en verschillende soorten drukwerk. Box wordt voornamelijk benaderd voor de creatie en ontwikkeling van websites, dus hier zullen ook je meeste taken liggen. In eerste instantie vragen we je om opdrachten uit te voeren. Zodra je Bureau Box beter kent, zullen we ook vragen om (strategisch) mee te denken bij de invulling van opdrachten en groeit je verantwoordelijkheid. Anderzijds valt ook de interne communicatie binnen je takenpakket, zoals het opmaken van nieuwsbrieven, ontwerpen van social media posts en het portfolio van Box bijwerken. Ook liggen er uitdagende taken voor je klaar bij stichting The GreenBox! De stichting is nog volop in ontwikkeling: de huisstijl wordt verder uitgebreid, de nieuwe website wordt gelanceerd en er komen regelmatig nieuwe opdrachten binnen! Het takenpakket wordt verder afgestemd op je werkervaring, mate van zelfstandigheid en de competenties waarin je je wilt ontwikkelen.

Wat leer je nog meer?

We ondersteunen je niet alleen met het (op)maken van grafische media-uitingen, maar we leren je ook omgaan met deadlines, plannen en organiseren en omgang met opdrachtgevers. Je mag één dag thuis werken; dus dat vraagt een mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid!

Wat biedt Box jou?
  • Je krijgt een maandelijkse, marktconforme stagevergoeding
  • Je krijgt niet één, maar twee stagebegeleiders!
  • Je krijgt de beschikking over je eigen bureau en tekentablet
  • Je krijgt volop ruimte om je creatieve geest te ontwikkelen
  • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën

Word jij onze nieuwe stagiair die samen met ons toffe projecten uitvoert en maatschappelijk actief is? Je sollicitatie kun je sturen naar: isabel@bureaubox.nl.

Remi Huigen remi@bureaubox.nl

Remi is een echte reclamemaker is hart en nieren. Hij heeft het vermogen om abstracte problemen om te zetten in concrete en creatieve concepten, om zo jouw verhaal te vertellen. Het liefste zet Remi zijn talenten in voor een groenere wereld. Daarom heeft hij in 2017 Stichting The GreenBox in het leven geroepen.

Als Remi niet aan het werk is, zit hij het liefste samen met zijn kat Nynke bij de openhaard, met een goed glas Schotse whisky en een oude plaat van Otis.

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: