Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

Box aanwezig bij het Media Jaarcongres 2017

Op 29 juni was Bureau Box aanwezig bij het Media Jaarcongres 2017. We werden door een bevriende collega uitgenodigd voor het congres in Hilversum. Dat lieten wij ons geen twee keer zeggen! Op naar het Media Park in Hilversum!

Het thema van de dag was ‘A new world, a new perspective’ en het congres werd gehost door dagvoorzitter Rens de Jong. Tijdens het ochtendprogramma kwamen sprekers van verschillende platforms aan bod, zoals Facebook Benelux, Gfk en de Ster. Later, tijdens het middagprogramma, vertelde Deborah Acosta van de New York Times over de invloed van video op de online krant. Arjen Lubach werd aan het einde van de dag geïnterviewd, onder andere over het succes van Zondag met Lubach.

Het was een inspirerende dag waarin we een hoop nieuwe contacten hebben opgedaan!

Check hier de aftermovie van het Media Jaarcongres: http://www.mediajaarcongres.nl/

Isabel Kofflard isabel@bureaubox.nl

Isabel werkt als project manager voor Bureau Box. Daarnaast heeft ze, samen met Remi een stichting: The GreenBox.

Isabel, woonachtig in Hattem, is een echte regelneef. Ze houdt graag de touwtjes in handen; je kunt haar typeren als een 'controlfreak', maar dan in de goede zin van het woord... Isabel is nieuwsgierig, analytisch ingesteld en ze houdt van lachen!

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: