Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

Bureau Box is erkend leerbedrijf

Bureau Box is per 4 september j.l. een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij Mbo’ers die een BOL volgen, een stageplek kunnen bieden. De erkenning hebben wij ontvangen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (S-BB).

Stageplek

Vooralsnog heeft Bureau Box ruimte voor één stagiair die een opleiding allround DTP (niveau 3) of mediavormgeving (niveau 4) volgt. Zo kan hij of zij ondersteunen met verschillende webontwerpen, drukwerk en social media posts. In de toekomst wil Box meer stageplekken aanbieden, bijvoorbeeld op het gebied van ICT en webdevelopment.

Wat is BOL?

In het MBO bestaan er twee soorten leerwegen: BOL en BBL. BOL staat voor Beroepsopleidende Leerweg en in deze leerweg gaan studenten iedere dag naar school. De studenten doen praktijkervaring op, door stage te lopen bij een erkend leerbedrijf. Bij de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) gaan studenten ongeveer één dag in de week naar school en de rest van de week doen zij praktijkervaring op.

Naast het werk dat de stagiair verricht voor Bureau Box, kan hij of zij ook één dag in de week aan de slag bij stichting The GreenBox. De stichting is volop in ontwikkeling en kan de creativiteit van een stagiair goed gebruiken!

Isabel Kofflard isabel@bureaubox.nl

Isabel werkt als project manager voor Bureau Box. Daarnaast heeft ze, samen met Remi een stichting: The GreenBox.

Isabel, woonachtig in Hattem, is een echte regelneef. Ze houdt graag de touwtjes in handen; je kunt haar typeren als een 'controlfreak', maar dan in de goede zin van het woord... Isabel is nieuwsgierig, analytisch ingesteld en ze houdt van lachen!

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: