Over onze studio

Wij werken graag voor projecten en opdrachtgevers die het verschil willen maken in onze wereld. Daarom is onze ontwerpstudio gevestigd in de Social Impact Factory in Utrecht. 

Sinds haar oprichting in 2015 door Remi, helpt Bureau Box haar klanten om impact te maken. Door middel van een slim ontwerp, schone code en een duidelijke strategie weten we een boodschap over te brengen.

  • LocatieUtrecht, NL
  • AdresVredenburg 40
  • E-mailremi@bureaubox.nl
  • Telefoon035 622 73 71

Wat we doen

Concept Ontwikkeling

Ben je op zoek naar een nieuw merk, een nieuwe dienst of een nieuw product voor je doelgroep? Samen zorgen we ervoor dat het concept in lijn ligt met de doelstellingen.

Project Management

De sleutel tot het succes van elk project ligt in de afhandeling ervan. Als projectmanager houden we het project op koers binnen de grenzen van tijd en budget, door middel van meerdere ontwerprondes.

Online Strategie

Proberen om een online publiek te bereiken kan soms het gevoel geven anderen te moeten overschreeuwen. Door een goede strategie te bepalen, kunnen we je boodschap écht binnen laten komen.

Digital Design

Wilt u een boodschap digitaal overbrengen aan je publiek? Of het nu gaat om een app, een website of een online campagne, samen maken we een ontwerp met een blijvende impact.

Product Ontwikkeling

Door middel van schone code en state-of-the-art technologie ontwikkelen wij applicaties die naadloos integreren in uw workflow.

Optimaliseren & Adverteren

Een mooi product is voor niemand van nut, als het zijn doelgroep niet bereikt. Door het analyseren, optimaliseren en adverteren zorgen we ervoor dat dit wel gebeurt.

Voor wie we werken en waarom

Het was het jaar 2016 (ongeveer een jaar na de oprichting van Bureau Box), toen we een inzicht hadden. In die tijd vonden we het een gedurfd en verfrissend idee. En hoewel het een simpel idee leek, heeft het een grote invloed gehad op de eigen ontwikkeling van onze studio.

Het idee is dit: “Als je t√≥ch werkt of een baan moet zoeken, waarom zorg je er dan niet voor dat deze baan de hele maatschappij ten goede komt?

Je bent je hier misschien niet van bewust, maar mensen die in de marketing of communicatie werken hebben de neiging om hun werk als ‘bullshit’ te zien. (Kijktip: de VPRO Tegenlicht documentaire met David Graeber, die de term ‘Bullshit Jobs’ ge√Įntroduceerd heeft).¬†

En we moeten zeggen: de meesten hebben gelijk. Hebben we als maatschappij wel baat bij een marketeer die ons n√≥g een chocoladereep verkoopt (of ¬īnog een biertje, auto of iPhone)? Of zou zijn of haar tijd en inspanning beter kunnen worden besteed?

Ons antwoord is ja. En daarom werken we voor projecten en opdrachtgevers die ‘impact’ maken. Die een visie hebben voor een betere wereld en daarnaar willen handelen.¬†Werk jij met ons mee?

Onze opdrachtgevers

The GreenBox

Er komt een moment dat je als organisatie iets terug wilt geven aan de maatschappij. Daarom hebben we in 2017 Stichting De GreenBox opgericht. Met deze stichting wilden we sociale startups en non-profits een duwtje in de rug geven, door hen te helpen in contact te komen met hun publiek.

Drie jaar lang (tot 2019) hebben we met veel passie en energie aan tal van projecten gewerkt. Dus geen uurtarief, maar een vrijwillige inspanning, als bijdrage aan een betere wereld.